Szakember Adatbzzis, Szakember Keres
Szeretne kiemelkedni a tmebgb? Kattintson ide!

Szakember keres - Adatlap nzet
Ezen az oldalon:
 • Kldhet zenetet a szakembernek
 • Kapcsolatra jellheti (munkakapcsolatok,bart,ismers)
 • Megtekintheti az adabzisunkban trold cikkeit, lls hirdetseit, kapcsolatait
 • Belphet a szakember ltal indtott krkbe
 • Ingyenes Regisztrci Friss Hrek

  Tactic Sport áruház

  (Sport, Szabadidõ / Sportközpont, Sportegyesület)

  << zenetklds a cgnek
  << Kapcsolatra jellm
  Regisztrlt: 2011-09-14 15:01:27

  Elrhetősgek:
  Cgjegyzkszm: 13-09-080289
  Weboldal cme: www.tacticsport.hu
  Cm: 2100 Gödöllõ, Ottó Ferenc u 20/A
  Tel.: 0628414528

  (Cg) tevkenysgnek fő terlete:
  Országos
  Kiszállítás Országosan

  Műkdsnek kulcsszavai:
  sportszer nagykereskedelem, mozgásfejlesztés, fitness, gimnasztika, óvodai fektetõágy, csocsóasztal

  Profil:
  Cégünk a Tactic Sport immár 13 éve van jelen a magyar sportszerpiacon. A vállalkozás kezdeti periódusában sportszerek importjával foglalkozott, javarészt a footballhoz kapcsolódó termékek tették ki a választékot. Az évek során dinamikusan fejlõdõ vállalkozás bõvítette termékprofilját. ennek köszönhetõen a kezdetben nem túl széles termékkör a jelen állapot szerint meghaladja az 5000 terméket.

  Mint minden folyamathoz, a sport és egészségfejlesztés számos területén való megjelenéshez hosszú évek tapasztalatát kellett megszereznünk. Cégünk kezdetben pusztán viszontforgalmazói hálózatán keresztül hozta forgalomba importált termékeit.

  2002-ben megjelenik kínálatunkban a teremhoki, másnéven floorball, az iskolai sportvonal megerõsítését céloztuk meg az új termék bevezetésével.

  A 2003-as évtõl közvetlen kapcsolatban állunk közintézményekkel, oktatási intézményekkel, sportklubokkal. Mára széles intézményi kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, számos iskola - óvoda szerzi be nálunk folyamatosan a sportfoglalkozásokhoz szükséges sportszereket.

  A 2004-es évtõl mozgásfejlesztõ eszközök importjával erõsítünk, a termékkör meghatározóvá válik kínálatunkban, a mai napig sikeres irányvonalnak tekintjük a fitness kiegészítõk, masszázstermékek termékkörét.

  A 2007-es évben elindítottuk Online áruházunkat melyben immár a kiskereskedõ és intézményi partnereken kívül magánvásárlók is böngészhetnek, rendelhetnek. Termékeink árát a mai napig a piac legalacsonyabb árszintjén igyekszünk kínálni. Profilunk tovább szélesedett csocsóasztalok, asztalitenisz asztalok disztribúciós tevékenységével. Az idõ teltével az intézmények számára összeválogatott termékör jelentõsen kibõvült a magánvásárlók igényeineit figyelembevéve.

  A 2009-es évtõl saját fitness márkával jelentkezünk, a német Hammer Finnlo kondicionáló gépeket és fitness kiegészítõket gyártó brand megjelenik kínálatunkban. Az év újdonságot hoz cégünk életébe, immáron közbeszerzéses pályázatok keretein belül iskola - óvoda eszközbeszerzéses projekteken indulunk el. Az óvodai program fokozatosan bõvül, az év közepétõl a német Neospiel - játszótéri eszközök képviseletét is ellátjuk a hazai piacon.

  2010-ben meglévõtermékkörünk piacon történõ minélerõsebb pozicionálása fõ célunk. Cégünk kizárólagos beszállítói szerzõdést köt a Magyar Röplabda Szövetséggel, az általunk forgalmazott Gala márka termékei lesznek a röplabda II osztály hivatalos versenylabdái.

  Az év közepétõl tualajdonképpen a sportszerek között leszámítva az extrémsport és ruházati felszereléseket minden terméket forgalmazunk, ami számunkra a legfontosabb minden termékkörben országos szinten kizárólagos disztribúciót végzünk, a márkákat melyek megtisztelnek bizalmukkal brandet építünk országunkban.

  2010-2011 években folyamatosan vezetjük be kínálatunkba a gyermekjátékok termlékkörét, melynek értékesítési láncát hasonló módon igyekszünk felépíteni mint a sportszereknél kialakult kiskereskedelmi - magánvásárlói rendszer.

  Referenciáink között megtekinthetik számos közintézményi projektünket, melyek bizonyítják cégünk jelentõs mértékû piaci részesedését. A magánvásárlók felé teljesített kisebb nagyobb referenciák ismertetésére kellõ hely hiányában sajnis lehetõség nem adott.

  Cégünk nagy figyelmet szentel a képviselt márkák megfelelõ piaci promotálására, számos eseményen, kiállításon vagyunk megtalálhatóak. Számunkra fontos klubok, önkormányzatok promotálását, szponzorálását végezzük.


  Kapcsolatai >>   Krk tagja >>   llslehetsgek a cgnl >>   Bekldtt cikkek: >>
  Kapcsolatai:


  Tactic Sport áruház 0 darab kapcsolattal rendelkezik.
  llslehetősgek a cgnl:

  Tactic Sport áruház mg nem adott fel llshirdetst.

  Krk tagja:


  Tactic Sport áruház 0 krnek a tagja.
  Bekldtt cikkek:

  Tactic Sport áruház mg nem kldtt be cikket.